Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal’i Akın Akınözü gerçek hayatında nasıl bir aşık?

Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal’i Akın Akınözü gerçek hayatında nasıl bir aşık?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Akın Akınözü rol aldığı Hercai dizisinin yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmasından sonra İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Star TV’de ekran yolculuğuna yeni başlayan Kaderimin Oyunu adlı dizide Öykü Karayel ve Sarp Apak ile baş rolü paylaşan Akın Akınözü dizide ‘Cemal’ karakterini canlandırıyor.

Özel hayatıyla çok gündemde olmayan Akın Akınözü geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj verdi ve uzun yıllardır devam eden ilişkisiyle de ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Beş yıldır Sandra Peştemalciyan ile birlikte olan Akın Akınözü, “Bir önceki işim sebebiyle Mardin’de neredeyse üç yıl kalmam gerekti. Hem uzakta olmak hem de hayatımda hızla bir şeylerin değişmesi ilişkimizi ciddi bir sınava soktu diyebilirim. Geldiğimiz noktada, bütün bu süreci birbirimizin elini hiç bırakmadan, birbirimize destek olarak aşabildiğimiz için çok daha güçlü ve anlamlı bir ilişkimiz var” şeklinde konuştu.

Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal'i Akın Akınözü gerçek hayatında nasıl bir aşık? 7

Ünlü oyuncu ‘Genç, yakışıklı, yeteneklisin… Seni beğenen çok kadın var. Hiç aklının başkalarına kaydığı olmuyor mu?’ sorusunu ise şu şekilde yanıtladı; “Bir şeyi yok saymak, yok etmek seni güçlü kılmıyor. Aklımın kaymasının çok muhtemel olduğu bir durumdayım ama bence bütün bu olasılıkların mevcudiyetinde hâlâ istediğim gerçekliği Sandra’yla bulabildiğim için ilişkimiz değerli ve anlamlı.”

“Ben âşıktan çok sevgiliyim!” diyen ünlü oyuncu, kız arkadaşının kendisinin şöhretinden bazen kötü etkilendiğini de söyleyerek, “Bir açıdan bakınca, yaptığımız işle insanları ekranda izledikleri bir aşka inandırmaya çalışıyoruz ve bu aşkı gerçek kılabildiğimiz ölçüde başarılı oluyoruz. Ondan dolayı bazen Sandra, bu gerçekliğe zarar veren bir düşman gibi de algılandı, saldırılara da maruz kaldı.

Fakat bana olan sevgisi ve işime olan saygısından ötürü bütün bunları göğüsleyebilme olgunluğunu gösterdi. Bana da böyle bir partnerin değerini bilmek ve ona sahip çıkmak düşer”şeklinde konuştu.