Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Ali’si Alp Akar, daha 15 yaşında birçok oyuncuya ders verdi!

Sadakatsiz dizisinin Ali’si Alp Akar, daha 15 yaşında birçok oyuncuya ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin çocuk oyuncusu olarak öne çıkan Alp Akar, başarılı performans sergileyerek gelecek adına umut veren yeteneklerden birisi oldu.

Çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanan dizide Alp Akar’ın sahnelerdeki performansı beğeni topluyor… Ergenlik çağındaki oyuncu, sözleriyle ise büyüdüğünü gösteriyor…

TV Net’te yayınlanan bir programa katılan Alp Akar, yaptığı açıklama ile kendisinden yaşça büyük birçok oyuncuya ders niteliğinde sözler söyledi. Özellikle bazı oyuncuların rollerinden çıkamama durumu yaşadıkları zaman zaman kendini gösterir. Bu tür bir durum Alp Akar’da yok…

“Rolümü askıya asarım” şeklindeki ifadesi ile dikkat çeken oyuncu iş bittikten sonra normal yaşamına geri dönüyor. Yani Ali karakteri sette kalıyor… Birçok dizi oyuncusu var ki, karakterden çıkamama sorunu yaşıyor. Ancak Alp Akar daha küçük yaşta bu durumu çözmüş.

Sadakatsiz dizisinin Ali'si Alp Akar, daha 15 yaşında birçok oyuncuya ders verdi! 7

Alp Akar, “İş akşam bittiğinde kıyafetlerimle birlikte askıya asarım, orada biter benim karakterim” diyerek önemli bir mesaj vermiş oldu.

Setleri bir oyun ortamı olarak tarif eden Alp Akar, evde oturduğu zaman sıkıldığını ama sette yer aldığında hiç sıkılmadığını ifade etti.

Alp Akar, şu sözleriyle sette ne kadar mutlu olduğunu ifade etti: “Setler oyun ortamı olarak geçiyordu. Sete geliyorum orada oyuncaklar var, kameralar var. Oraya alıştıktan sonra ev ortamı bana sıkıcı gelmeye başladı. Evde durduğum zaman sıkılıyorum, sevmiyorum. Hep sette olmak istiyorum. Setteki abilerle arkadaşlığım o çok hoşuma gidiyor.”