Ana sayfa Sosyal Medya Caner Cindoruk farkını Sadakatsiz setinde de gösterdi!

Caner Cindoruk farkını Sadakatsiz setinde de gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ailesinde birçok sanatçı bulunan Caner Cindoruk, son dönemlerde rol aldığı projelerle bir hayli öne çıktı. Yurt dışında da hızlı bir popülerlik elde eden oyuncu hem Kadın hem de Sadakatsiz dizilerinin yayılması ile ününe ün katıyor.

Caner Cindoruk aldığı rolün hakkını veren ve altından kalkmasını bilen bir isim. Yeteneklerini farklı kimliklere girerek kanıtlayan ve ekran başındaki izleyicileri de mest eden bir performansı var.

Caner Cindoruk’un sadece bu yönleri değil, insani konulardaki duyarlılığı da biliniyor. Sadakatsiz dizisinin setinde ünlü oyuncunun genç meslektaşı Alp Akar’a tavrı da alkış almasını sağladı.

TVNet’te bir programa katılan Alp Akar, henüz 15 yaşında ve Sadakatsiz dizisinin Ali’si olarak tanındı. Seti kendisinin evi gibi gören ve sette olmakta çok memnun olan Alp Akar, evde ise sıkılan bir çocuk konumunda…

Caner Cindoruk farkını Sadakatsiz setinde de gösterdi! 7

Sadakatsiz dizisinin setinde önemli tecrübeler edinen Alp Akar, Caner Cindoruk ile sohbetleri sayesinde de kendini geliştirme fırsatı buluyor.

Programda yaptığı açıklamada Alp Akar’a en büyük desteğin Caner Cindoruk’tan geldiği ortaya çıktı.

Alp Akar, sette yaşça büyük oyuncularla olan iletişimini şu sözlerle anlattı: “Ben onlara kendimi tanıtırım. Top onlarda olur. Benimle muhatap olmak isterlerse ki bugüne kadar öyle oldu. Küçük bir çocuk gibi değil de, daha çok partnerleri gibi davranırlar. Mesela Caner Abi (Cindoruk) bana soru sorar.”

Alp Akar daha ileriki yıllarda yönetmenlik yapmak istiyor. Seti yönetmenin, o koltukta oturmanın büyük sorumluluk olduğunun farkında olan genç oyuncu, yönetmenleri de sürekli izlediğini ve bir şeyler öğrenmeye çalıştığını da belirtti.