Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin büyüklüğü google verileri tescilledi!

Sadakatsiz dizisinin büyüklüğü google verileri tescilledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, çok başarılı işler yapmaya devam ediyor. Türk dizisinin yurt dışında sergilediği muhteşem yükseliş de devam ediyor. Özellikle İspanya’da Sadakatsiz dizisi çok ilgi gördü ve geçtiğimiz hafta Cansu Dere’de ödüllendirildi.

Sadakatsiz’in başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk,Melis Sezen ve Berkay Ateş bulunuyor. İkinci sezonda hikayenin etkili şekilde devam ettiğini gözlemliyoruz. Reytingleri de gayet iyi gelen Sadakatsiz için başarılar bununla sınırlı kalmıyor…

Dizinin 2021 yılında google aramalarında en çok aranılan dizi olması da ne kadar etkili bir yapım olduğunu kanıtlıyor…

Google, 2021’de Türkiye’de en çok aranan ilk 10 dizi ve film listesini açıkladı.Sadakatsiz, en çok aranan Türk dizisi olarak listenin başında yer aldı.

Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, Google ‘Yılın Arama Trendleri’ listesinde en çok merak edilen yerli dizi oldu.

Her Çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Sadakatsiz, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. 2’inci sezonu ile ekranda olan dizi dünyada 65 ülkede yayınlanıyor.