Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz hem reyting hem birincilik kaybetti yani izleyici mesajı verdi!

Sadakatsiz hem reyting hem birincilik kaybetti yani izleyici mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında Sadakatsiz geçen sezon başladı ve çok iyi sonuçlar alarak devam ediyor. İkinci sezonunda hikayesine yönelik eleştiriler artan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen bulunuyor.

Dizinin yeni sezonunda hikayeye önce Berkay Ateş dahil oldu. Aras karakteri ile Asya arasında yaşananlar yeterince heyecanlı olmayınca, senaristler bu sefer de Aslı Orcan’ın canlandırdığı Leyla karakterini ortaya sürdü.

Aras’ın eşi olan Leyla ortaya çıkınca, Asya bir anda Derin’in pozisyonuna düşerek, evli bir adamı ayartma noktasına geldi. İşte hikayenin geldiği bu nokta izleyicileri fazlasıyla kızdırdı. Bu konuda eleştiriler de sosyal medyada yer aldı.

Sadakatsiz dizisinde hikayeye kendisini iyice kaptırmış bir izleyici grubu bulunuyor. Kanal D’de yayınlanan dizinin 24 Kasım akşamı 40. bölümü ekrana geldi. Dizi reytinglerinde tüm kategorilerde düşüş yaşadığı görülüyor.

Daha önce AB grubunda birincilik elde eden Sadakatsiz bu sefer ikinci oldu. ABC1 grubunda ise daha önce ikinci olan yapım, son bölümüyle üçüncülük elde etti.

Reytinglerde gerileme yaşayan dizinin son iki haftadır Kuruluş Osman’a karşı AB grubunda birinciliği kaptırması da artık hikayenin zorlandığı ve değişim zamanının geldiği mesajını veriyor.

Asya’nın güçlü kadın imajı zedelendikçe izleyicilerin yapıma olan ilgisi de azalacaktır. Senaristler Aras konusunda bir hata yaptı ve şimdi artık hikayede Asya’yı güçlü kadın pozisyonuna yeniden oturtmaları gerekecek.