Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz, reyting birincisi Kuruluş Osman’ı yıktı geçti!

Sadakatsiz, reyting birincisi Kuruluş Osman’ı yıktı geçti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – 2 Haziran Çarşamba günü, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri arasındaki sosyal medya paylaşım savaşı sert oldu. Savaş meydanından Sadakatsiz dizisi galip olarak ayrıldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 2 Haziran Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Kanal D dizisi Sadakatsiz oldu.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Final boyunca geri dönüşlerin yaşandığı ve olayların iç yüzünün farklı bir şekilde anlatıldığı bölüm kimileri tarafından sıkıcı bulunarak çok sert bir şekilde eleştirildi. Kimileri de bu taktiği çok akıllıca buldu.

Sadakatsiz, reyting birincisi Kuruluş Osman'ı yıktı geçti! 7

Tüm bu tartışmalar ve dizideki gerilim dolu sahneler Sadakatsiz’i sosyal medya paylaşımlarında zirveye taşıdı. Sadakatsiz hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 17.553 oldu.

Dün geceki savaşın diğer tarafı olan Kuruluş Osman dizisiyle ilgili yapılan paylaşım sayısı ise 11.715 oldu. ATV’de yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi reytinglerde gecenin birincisi olmasına rağmen sosyal medya paylaşımlarında Sadakatsiz’in gerisinde kaldı.