Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde büyük şok, ayrılıklar üst üste geliyor!

Kardeşlerim dizisinde büyük şok, ayrılıklar üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kardeşlerim, bu sezonun en başarılı işlerinden birisi oldu. Dizinin 18. bölümü ile birlikte sezon finali yapması bekleniyor…5 Haziran Cumartesi akşamı 16.bölümü yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin setinden gelen haberler ise izleyicileri fazlası ile şaşırtacak.

Gönül Dağı ile birlikte Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan atv dizisinde bazı oyuncuların ekipten ayrılacağına yönelik iddialar dile getiriliyor… Gazeteci Birsen Altuntaş, bu konuyla ilgili kendisine gelen duyumu paylaştı.

Kardeşlerim dizisinden bazı oyuncuların ayrılacağı ve yerlerine ise yeni isimlerle farklı bir döneme girileceği ifade edilmekte… Bu iddialar dizinin hayranlarını hem meraklandırdı hem de endişelendirdi.

Kardeşlerim projesinin öne çıkmasında genç oyuncuların sergilediği müthiş performans, iyi uyum ve karakterlerin çok sevilmesi yatıyor. Dizinin tecrübeli isimleri de hikayeye önemli katkı yapıyor. Diziden ayrılacak isimlerin kimler olacağı hikayenin geleceğinin nasıl şekillendirileceği çok önemli bir konu…

Şayet dizi hayranlarının sevdiği ve izlemekten memnun olduğu karakterler giderse bu durum izleyicileri fazlası ile rahatsız edecektir.

Kardeşlerim dizisi hayranları biraz merakla ve biraz da endişeyle yeni gelişmeleri bekliyor.

Kardeşleri dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).

İşte 5 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin 16.bölümünden 2. fragman: