Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kefaret’ten sonra Özge Özacar yeni bir diziyle geliyor!

Kefaret’ten sonra Özge Özacar yeni bir diziyle geliyor!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Özge Özacar, Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde başarıyla rol alıyor. Meltem karakterine hayat veren oyuncu, yeni bir diziyle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun yeni projesi PuhuTV’de yayınlanacak olan Seyyar dizisi oldu.

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar’ın oyuncu kadrosuna sürpriz iki isim dahil oldu. Ozan Ağaç ve Özge Özacar, ‘Seyyar’da ‘Yasin’ ve ‘Çiğdem’ karakterini canlandıracak. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi, ilk iki bölümüyle 11 Haziran Cuma günü başlıyor…
Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Seyyar’ seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek.

Kefaret'ten sonra Özge Özacar yeni bir diziyle geliyor! 7

‘YASİN’ KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Seyyar’ın oyuncu kadrosuna dahil olan Ozan Ağaç, ‘Yasin’ karakterini canlandıracak. Yasin; 30’lu yaşların başında genç bir adam. Normalde sessiz ve sakin bir yapısı olan Yasin arabasıyla sokağa çıkıp satış yapmaya başladığı anda bambaşka birine dönüşür adeta. Arabasının önünde gururla taşıdığı dedesinin siyah beyaz fotoğrafı ile Beyoğlu, Tarlabaşı taraflarının en bilinen seyyarlarındandır. Ama hayali seyyar olarak kalmak değildir. Biriktirdiği parasıyla bir dükkan açmak ve içinde hem pilavını hem de kız arkadaşı Çiğdem’in lezzetli yemeklerini satmak istemektedir.

‘ÇİĞDEM’ KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

‘Seyyar’ın başrol oyuncularından Özge Özacar, ‘Çiğdem’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Çiğdem; 20’lerin sonunda güzel, dik duruşlu bir kadın. Çiğdem istediklerini söyleyebilen yaşadığı hayattan daha fazlasını hak ettiğini düşünen biri. Bunun içinde Yasin’le kurdukları hayale inançla bağlı. Baba evinde üvey abisinin arkadaşlarını kendisine tecavüz etmeye yeltendiği için bıçaklayan Çiğdem adam yaralamaktan 8 ay hapiste yatmıştır. Hapishane de var olan hayatının kıymetini daha da anlayan Çiğdem içeriden çıkınca Yasin’le tanışmış ve hayata birlikte tutunmaya karar vermişlerdir.

SÜRÜKLEYİCİ HİKAYE

‘Seyyar’, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yasin Gencer Taksim, Tepebaşı arası nohut pilav satarak geçimini sürdüren bir seyyar satıcıdır. Sevgilisi Çiğdem ile birlikte yaşamakta, uzun süredir planladıkları lokantayı açmanın kıyısında, ailesinden ona yadigar özel tarif ile herkesin lezzetine bayıldığı pilavını daha geniş kitlelere pazarlamanın ve hayallerine kavuşmanın tam ucundadır. Fakat tam da Beyoğlu’na yakışan bir şekilde, gecelerden bir gece her şey alt üst olur. Yasin hiç beklemediği bir şekilde kendini İstanbul’un en karanlık şahsiyetleriyle yan yana bulacak, şehrin labirenti andıran karanlık sokaklarında aydınlık bir gün yüzü görebilmek için daha önce hiç vermediği büyüklükte savaş vermek, hayatta kalabilmek için bir anda patlayıveren bu kavgayı ne kadar yara alırsa alsın kazanmak zoruna kalacaktır.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Cem Özüduru üstlendiği ‘Seyyar’ın senaryosunu; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar, Erdem Kaynarca’nın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Zeynep Coşkun, Nevzat Yılmaz , Eşref Seyitoğlu, Nalan Olcayalp, Onur Alagöz, Emir Ünver, İbrahim Şahin, Semiha Bezek, Vurgun Adayalı, Emirhan Akbaba, Yaşar Karakulak, Fatih Berk Şahin, Burak Altunsoy, Serkan Beşiroğlu ve Alperen Aldanmaz gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Seyyar’ sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yakında puhutv’de…