Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in sinir bozucu Ali’si Alp Akar bakın daha önce nerede oynamış!

Sadakatsiz’in sinir bozucu Ali’si Alp Akar bakın daha önce nerede oynamış!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D dizisi Sadakatsiz ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Sadakatsiz yeni bölümlerinde reyting sıkıntısı çekse de izleyicini merakını çekmeye devam ediyor. Dizideki karakterlerden biri olan Ali de izleyicilerin bir hayli sinirini bozuyor. Ancak bakın Ali’yi canlandıran Alp Akar, yıllar önce nerede karşımıza çıkmış.

Sadakatsiz dizisinin her bir karakteri şahsına münhasır. Dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden biri de Asya ve Volkan’ın oğlu Ali. Ali’yi canlandıran genç oyuncu Alp Akar, yeteneğiyle adından bahsettiriyor.

Asya ve Volkan’ın oğlu Ali, geçen sezondan bu yana izleyicinin bir hayli sinirini bozuyor. Yetişkin bir çocuk olmasına rağmen çocuk gibi davranması, şımarık hareketleri izleyicinin büyük tepkisine yol açıyor. Bu durum da genç oyuncu Alp Akar’ın oyunculuktaki başarısını ortaya koyuyor.

Sadakatsiz’in sinir bozucu Ali’si Alp Akar bakın daha önce nerede oynamış! 8

Genç oyuncu Alp Akar henüz 15 yaşında. Ancak genç yaşına rağmen kariyerine birçok dizi sığdırmış. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle başlayan Alp Akar’ın rol aldığı en önemli dizi ise Bizim Hikaye olmuş.

Sadakatsiz’in sinir bozucu Ali’si Alp Akar bakın daha önce nerede oynamış! 9

Alp Akar, yayınlandığı dönem büyük ilgi gören ve bugünlerde yurt dışında birçok ülkede yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde, Hazal Kaya’nın hayat verdiği Filiz Elibol karakterinin kardeşi Fikret ‘Fiko’ Elibol karakterini canlandırmıştı. Elibol ailesinin ortaokul öğrencisi haylaz oğlu olan Fikret, serseri tavırlarıyla dikkat çekiyordu.

Yetenekli oyuncu Bizim Hikaye’den sonra Doğduğun Ev Kaderindir ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol aldı. Alp Akar şimdilerde de Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Ali karakteriyle oyunculuk kariyerinde başarıyla ilerlemeye devam ediyor.