Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk hiç aldatıldı mı? Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklamalar!

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk hiç aldatıldı mı? Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklamalar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Sadakatsiz’de Cansu Dere ve Melis Sezen ile birlikte baş rolde oynayan Caner Cindoruk, Instyle Men Dergisi’nin Kasım sayısının kapağında yer aldı.

Hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili soruları cevaplayan ünlü oyuncu, canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle ilgili de çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hiç aldatıldı mı? Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklamalar! 6

Ünlü oyuncu, ‘Sadakatsiz’de canlandırdığı eşini aldatan ‘Volkan Arslan’ karakterine duyulan öfke konusunda şunları söyledi; “Volkan’a izleyicilerden gelen tepkiler oldukça fazla. En son ‘Eve giriş çıkışlar için tutanak da tutturun isterseniz’ gibi bir tepki aldım.

Peki oyuncu ‘Volkan’ın yerinde olsaydı nasıl davranırdı, ona nasıl bir tavsiye verirdi? “Ben sadakate çok önem veren biriyim. Volkan’a bencilliği bir kenara bırakmasını ve hayatına giren kadınların hayatlarını mahvetmemesini söylerdim.”

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hiç aldatıldı mı? Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklamalar! 7

Caner Cindoruk, tiyatroda ‘Yeni Bir Şarkı’ oyununda Melis Birkan’la sahne alıyor. Oyunda, boşanmalarının ardından ilişkileri hakkında hesaplaşan bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Caner Cindoruk, ‘Siz ilişkileriniz bittikten sonra kafanızda hesaplaşmalar yaşar mısınız, kendinizi sorgular mısınız yoksa geçmiş geçmişte mi kalır?’ sorusunu ise şu şekilde yanıtladı;

“Oyunumuzda da bir kadının hayatını karartmış ve onu kötü yönde etkilemiş bir adamı canlandırıyorum; kadın çok net, adamı ve buna benzer adamları çoktan kafasında ve kalbinde bitirmiş, kendi kimliğini bulmuş biri. Adamsa kadını hala kendi içinde bitirememiş ve hala kadına sahip olmak isteyen biri. Caner olarak kesinlikle bunu doğru bulmuyorum, kimse kimsenin sahibi değildir.”

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hiç aldatıldı mı? Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklamalar! 8

“Bir ilişkim bittiğinde de sadece kendimi sorgularım, eğrilerimi, doğrularımı tartarım. Ama tabii bir ilişki bitmişse bence bitmiştir. Benim için sadakat bir ilişkinin temelini oluşturur.

Açıkçası aldatıldım mı bilmiyorum, benim için de bir önemi yok, eğer bir ilişki bir şekilde bitmişse, ardında bırakılan hesaplaşmalara girmeyi yorucu ve anlamsız buluyorum. Kişi kendini tartmalı, kendi içinde tecrübe edindiği değerlere bakmalı.”