Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci hayranlarını çok üzen dizi kararı!

Salih Bademci hayranlarını çok üzen dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Salih Bademci sergilediği üstün oyunculuk performansları ile çok konuşuldu. Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son isimli dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu çok iyi bir oyunculuk sergiledi.

Karakter yaratma konusunda ne kadar usta olduğunu Kulüp dizisindeki Selim Güngör karakteri ile ortaya koyan Salih Bademci, hayranlarını adeta mest etti.

Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi 6 bölümlük bir proje ve 1950’li yıllarda geçiyor. Salih Bademci, eğlence dünyasının renkli bir şarkıcısı olan Selim Güngör ile şahane performans ortaya koydu. Kimi izleyicilerin Zeki Müren esintisi hissettiği karakter, son dönemin en çok konuşulan dizi karakteri olarak öne çıktı.

Salih Bademci bu kadar güzel iki rolden sonra Yalancı isimli Show TV dizisinde de yine çok başarılı işlere imza attı. Mehmet Emir karakterinde, şiddet uygulayan ve psikolojik baskı yapma konusunda da uzmanlaşmış bir karakteri canlandıran oyuncu yine adından söz ettirdi.

Burçin Terzioğlu ile de iyi bir dizi ikilisi olan Salih Bademci’yi beğenenler için şoke eden bir karar alındı. Show TV, 10. bölümde Yalancı dizisini yayından kaldırmaya karar verdi. Dizinin son iki bölümü kaldı. Finali 23 Kasım salı akşamı yayınlanacak olan dizi Salih Bademci’nin bu sezonki üçüncü önemli çıkışı oldu.