Ana sayfa Sosyal Medya Destan’da Ebru Şahin ile baş rolü paylaşan Edip Tepeli’nin en büyük hayalini duyunca şaşıracaksınız!

Destan’da Ebru Şahin ile baş rolü paylaşan Edip Tepeli’nin en büyük hayalini duyunca şaşıracaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığ ‘Kavruk Ömer’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan yetenekli oyuncu Edip Tepeli yeni sezonda ATV’nin iddialı projesi Destan ile ekranlara gelecek.

Destan’da Ebru Şahin ile baş rolü paylaşacak olan Edip Tepeli’nin Destan ile büyük bir sıçrama yapması bekleniyor. Edip Tepeli, bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Duygu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayşecan Tatari ile evli.

2017 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren çift, geçtiğimiz yıl kızları Ayşe Müjgan’ı kucaklarına almıştı. Oyuncu Ayşecan Tatari instagram hesabından yaptığı paylaşımla Edip Tepeli’nin en büyük hayalini açıkladı. Ünlü oyuncunun en büyük hayallerinden birinin kızıyla bir gün baş başa kamp yapmak olduğu ortaya çıktı.

Destan'da Ebru Şahin ile baş rolü paylaşan Edip Tepeli'nin en büyük hayalini duyunca şaşıracaksınız! 8

Henüz bir yaşında olan kızıyla bir gün baş başa kamp yapmayı hayal eden Edip Tepeli Destan dizisinde ‘Batuga’ karakterine hayat verecek. Oyuncunun partneri Ebru Destan ile yakalayacağı uyum da izleyici tarafından merak ediliyor.

Destan'da Ebru Şahin ile baş rolü paylaşan Edip Tepeli'nin en büyük hayalini duyunca şaşıracaksınız! 9

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı, özel hazırlanan platoda çekimleri tüm hızıyla devam eden Destan dizisi izleyicileri sekizinci yüzyıla götürecek.

Türklerin İslamiyet’e kabul etmesinden önceki döneme ait bir hikayenin anlatılacağı dizinin çok güçlü reytingler elde etmesi bekleniyor.

Destan’da Ebru Şahin ile Edip Tepeli’ye Selim Bayraktar, Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç eşlik ediyor.