Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci’ye Yalancı dizisinde bomba gibi partner!

Salih Bademci’ye Yalancı dizisinde bomba gibi partner!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon öncesinde yapımcılar yeni projelerini bir bir ortaya çıkartıyor. Show TV için hazırlıkları süren Yalancı isimli dizi Liar isimli ünlü dizinin Türk versiyonu olacak… Uyarlama dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturuyor.

Yalancı dizisinin ilk başrol oyuncusu olarak Salih Bademci ismi ortaya çıkmıştı. Peki başrol kadın oyuncusu kim olacaktı? İşte bu sorunun yanıtı da netleşti… Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgisini duyurdu. 2019 yılında Kurşun isimli dizi ile televizyon ekranında kısa süre kalan Burçin Terzioğlu, başrol teklifini kabul etti.

Salih Bademci'ye Yalancı dizisinde bomba gibi partner! 7

Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu ikilisi Yalancı dizisinin başrol çifti oldu… Süreç Film imzalı dizinin çekimlerine 1 Ağustos’ta başlanması bekleniyor. Eylül ayında yayında olması planlanan Yalancı dizisinin hikayesi de şaşırtıcı.

Lise öğretmeni bir gün öğrencilerinden birisinin cerrah olan babası ile yemek yiyor ve sonrasında yaşanan ilginç olaylar dizinin konusunu teşkil ediyor.

Dizi için hazırlıklar uzun süredir devam ediyordu. Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu ikilisinin de belirlenmesinin ardından diğer oyuncular için çalışmaların tamamlanması bekleniyor.