Ana sayfa Dizi Haberleri Sana Söz reytinglerde dökülüyor! Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya isimleri bile işe yaramadı!

Sana Söz reytinglerde dökülüyor! Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya isimleri bile işe yaramadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin birkaç hafta önce büyük bir heyecanla ekrana getirmeye başladığı Sana Söz dizisi, ilk bölümünden bu yana reytinglerde çok kötü gidiyor. Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ın başrollerini paylaştığı dizi dün akşamki bölümüyle de çok kötü sonuçlar elde etti.

Polisiye dram türündeki Sana Söz dizisi dün akşam altıncı bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana bir türlü beklediği çıkışı yakalayamayan dizi dün akşamki bölümüyle de reytinglerden çok kötü sonuç aldı.

Sana Söz, altıncı bölümüyle ortalamanın çok çok altında puan elde ederek genel izleyicide 20’nci sırada kaldı. Dizi AB’de 32, ABC1’de ise 29’uncu sırada yer aldı. Bu, başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi çok iddialı iki ismin bulunduğu bir dizi için oldukça şaşırtıcı bir sonuç.

Sana Söz reytinglerde dökülüyor! Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya isimleri bile işe yaramadı! 7

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkıyor.

Reytingler böyle kötü gidince dizinin akıbeti de büyük bir merak konusu oldu. Rakibi Fox TV gibi bir strateji yürütmeyen ve reytingi kötü giden dizilere bir süre şans veren Star TV’nin, Sana Söz’le ilgili nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.

Sana Söz dizisi altı hafta önce ilk bölümüyle oldukça ilgi çekmişti. Özellikle, Nehir Erdoğan’ın Müge Anlı benzeri bir karakteri canlandırması ve onun programı gibi reality show programlarının perde arkasını ekrana getirmesi izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Ancak Sana Söz, aldığı reytinglerde büyük bir hayal kırıklığı oldu.