Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin iddialı dizisi için final korkusu; izleyiciler panik yaptı!

atv’nin iddialı dizisi için final korkusu; izleyiciler panik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin final olma ihtimali reytingleri nedeniyle akla gelmeye başladı. Haziran ayından bu yana izleyicilerle buluşan dizinin çekimleri Antakya’da yapılıyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi milyonlarca izleyiciyi etkiledi… Dizi pazartesi akşamları yayınlanıyor ve şu ana kadar da 23 bölümü ekrana geldi. Ancak reytinglerin düşüş trendinde olması izleyicilerin aklını karıştırıyor.

Son dönemde birçok dizinin arka arkaya final yapması nedeniyle Kalp Yarası hayranları da tedirgin oldu. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde kalarak tutunabilen Kalp Yarası, her hafta zayıflıyor. İzleyici ilgisinin düşmesi de dizisin sadık kitlesinde final paniği yarattı.

atv'nin iddialı dizisi için final korkusu; izleyiciler panik yaptı! 7

Sosyal medyada birçok dizi hayranı Kalp Yarası’nın final olmasını istemediklerini belirten yorumlar yapıyor. Dizi için final tehlikesi gerçekten de belirdi. Çünkü hem AB hem de ABC1’de iyice düşen reytingler dizi için kötü oldu.

Tüm kişiler kategorisinde iyi gibi görünen oranların da gerilemekte olması paniğin artmasına neden oldu. Dizinin sadık izleyicileri, senaristlerin Ayşe ve Ferit ilişkisini yeniden eski mutlu günlere getirmesini ve böylece izleyici ilgisinin artması gerektiğini belirten yorumlar yapıyor.

Dizinin hayranları atv’ye seslenerek, “Lütfen final yapmayın” diye binlerce mesaj paylaşıyor. Henüz dizi için böyle bir ihtimal olsa da alınmış bir karar yok. Ancak dizi hayranları eski tecrübelerine bakarak final yapabileceği yönünde bir endişeye sahip.

13 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinin 24. bölümünün reyting sonuçları çok önemli hale geldi. Dizinin yeni bölümünde Ayşe ile Ferit’in yine kavga ettiğini izleyeceksiniz.