Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk olarak girdi, şimdi herkes onu konuşuyor!

Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk olarak girdi, şimdi herkes onu konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Hepileri, geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Faruk karakterine hayat verdi. Oyuncu, yeni sezonda ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Fox TV’de salı akşamları yayınlanan dizide canlandırdığı Koray karakteri ile adeta sinirleri zıplatan Engin Hepileri, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Koray karakterinin agresifliğini çok iyi yansıtan oyuncu, belki konuk olarak hikayede yer alıyor ama hem başarılı bir iş çıkartıyor hem de karakteriyle sosyal medyada gündem olabiliyor.

Oyuncu tam ters köşe bir karakter olan toplum içinde saygı gören, sosyopat Koray karakterindeki harika performansı ile diziye büyük bir katkıda bulundu.

Oyuncunun 6 bölümlük konuk oyunculuğu da son buldu. Engin Hepileri, diziye şu sözlerle veda etti: “Benim görevim böyle bir karakteri en iyi şekilde canlandırmak. Çünkü bu adamlar gizlenseler de, gerçekler aramızdalar ve oldukça çoklar. Belki durumun ciddiyetinin farkına varır ve hep birlikte haykırırız.”

Engin Hepileri hem dizideki performansı hem de bu mesajıyla kadına karşı şiddete yönelik farkındalık yaratmış oldu.