Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi final yaptı, usta oyuncu Gönül Dağı’na katıldı!

Savaşçı dizisi final yaptı, usta oyuncu Gönül Dağı’na katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncular arasında yer alan ve her rolü ile de farklı bir kimliğe bürümeyi başaran Zerrin Sümer, artık Gönül Dağı dizisinde Dürdane karakterine hayat verecek.

Uzun süre Savaşçı isimli dizideki Akkız karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Zerrin Sümer, 109. bölümü ile birlikte final yapan dizinin ardından yeni projesini de seçmiş oldu… Sefirin Kızı dizisinde de Feride olarak 12 bölüm izlediğimiz Zerrin Sümer, 20 Temmuz Salı günü yani kurban bayramının ilk günü ekrana gelecek olan Gönül Dağı Kurban özel bölümünde ekrandaki yerini alacak.

Savaşçı dizisi final yaptı, usta oyuncu Gönül Dağı'na katıldı! 8

Sanat dünyasının usta isimlerinden olan Zerrin Sümer’in Gönül Dağı Kurban özel bölümünde yer aldıktan sonra hikayenin ikinci sezonunda olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

Sümer, dizide huzurevinden kaçan “Dürdane” karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. Dürdane’nin Taner, Veysel, Ramazan üçlüsüyle yaşayacağı maceralar da izleyicilerin ilgisini çekecektir. Dürdane karakterini anlatan usta oyuncu, şunları söyledi:

Savaşçı dizisi final yaptı, usta oyuncu Gönül Dağı'na katıldı! 9

“Dürdane; istemeden (belli ki bir şekilde ikna edilip bırakılmış, öyle hissettim) huzurevinde kalan ama yüksünmeyen, yaşama sevincini kaybetmemiş, çocuk yaramazlığına sahip sevecen biri. Mutlu olmayı, güzel, rahat bir ortamda şefkatle kucaklanmayı kim istemez… Dürdane’nin repliklerinde de var, mutlu değil, çok sıkıldığını boğulacak gibi hissettiğini söylüyor. Zorunlu olmadıkça hiç kimse evinden uzakta olmayı istemez bence, yeter ki bakıma muhtaç durumda olmasın. ”

Zerrin Sümer’in “Dürdane” karakteriyle muhteşem bir performans sergilediği Gönül Dağı “Kurban” 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.