Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisinde harika karar, diğer yaz dizileri örnek alsın!

Seksenler dizisinde harika karar, diğer yaz dizileri örnek alsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizilerinin ekran performansları bir iyi bir kötü gelmeye devam ederken, önümüzdeki hafta birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Nedeni ise bayram olması ve izlenme oranlarının çok düşeceğinin de bilinmesi…

Ancak bu süreçte TRT1, bayramın son gününe denk gelen 22 Temmuz Perşembe akşamı Seksenler dizisinin yeni bölümünü yayınlamaya karar verdi. Seksenler Yaz ismiyle ekrana haftalık dizi formatında dönüş yapan dizinin hayranları için bu müjde gibi bir karar oldu.

Perşembe akşamları şimdiye kadar 3 bölüm yayınlanan Seksenler Yaz dizisinin 4. yeni bölümünü 22 Temmuz Perşembe akşamı yani bayramın 3. günü ekranda izleyebileceksiniz. TRT1’in aldığı bu karar hem dizi hayranlarını mutlu etti hem de özel kanalların dizilerinin yeni bölümlerini bayramda yayınlamama kararlarına karşı da önemli bir örnek teşkil etti.

Seksenler Yaz dizisinin 4. yeni bölümünde yine eğlenceli olaylarla karşılaşacaksınız. Reha Özcan, Zeynep Demirel’in kadroya katıldığı diziden 4 yıl önce ayrılan İlker Ayrık’ın da dönüşü ile birlikte hikaye daha da çok ilgi çekmeye başlamıştı.

Seksenler Yaz dizisi elde ettiği başarılı reytinglerle de dikkatleri çekti ve izleyiciler, son iki sezonda günlük dizi formatında ekrana gelen Seksenler’i izleme keyfine yeniden prime-time’da kavuşmuş oldu. İşte Seksenler Yaz dizisinin 22 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak 4.bölümünden ilk fragman: