Ana sayfa Sosyal Medya Saygı dizisinin ikinci sezon tarihini Damla Sönmez duyurdu!

Saygı dizisinin ikinci sezon tarihini Damla Sönmez duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, Çukur dizisinden sonra Saygı isimli dizi projesine başladı. İlk sezonu Blu TV’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonunda sürpriz yapan Damla Sönmez, hayranlarını da çok mutlu etti.

4 sezon süren Çukur dizisinde canlandırdığı Efsun karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Saygı dizisi için bir süredir sette çalışmalarını sürdürüyor. Arya isimli bir savcıya hayat veren Damla Sönmez, ikinci sezon çekimleri devam eden dizinin yıl sonunda izleyicilerle buluşacağını ifade etti.

Çukur dizisinin de çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, “Güzel geçti, çok keyifliydi. Hepsi arkadaşlarım zaten” diye konuştu.

Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez arasında bir aşk yaşandığı iddiası da ortaya atılmıştı. Çukur dizisinde partner olarak çok iyi bir uyum yakalayan ikili hakkında magazin basınında çıkan bu iddialar doğru değil.

Saygı dizisinin ikinci sezon tarihini Damla Sönmez duyurdu! 7

Damla Sönmez, Aras Bulut İynemli ile gizliden tatil yaptığı şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Her habere inanmayın. Ben Haziran’dan beri İstanbul’dayım. Yalan haberler, bir yerlerden uyduruyorlar. Saygı’yı çekiyorum Haziran’dan beri buradayım.”