Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’lı Elbet Bir Gün’ün hikayesi herkesi çarpacak!

Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’lı Elbet Bir Gün’ün hikayesi herkesi çarpacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Most Production yepyeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın paylaşması beklenen dizinin hikayesi çok çarpıcı olacak.

Çekimleri için gün sayan dizinin yönetmenliğini Gül Oğuz üstlenecek. Fox TV’de yayınlanacak dizinin başrollerinde ise Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın yer alacağı belirtiliyor.

Bozoklu ve Ünsal dizide iki kız kardeşi canlandıracak. Son olarak İyi Aile babası adlı dizide izlediğimiz Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal’ın ablasını oynayacak. Sinem Ünsal ise Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı doktor Nazlı karakteriyle izleyicilerin kalbini kazanmıştı. Mucize Doktor, Sinem Ünsal’ın kariyerinde büyük bir adım olmuştu.

İddialara göre Fox TV’de yayınlanacak dizide Ekin Koç da rol alacak. Ekin Koç’u en son TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da Ahmet Sencer karakteriyle izlemiştik.

Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal'lı Elbet Bir Gün'ün hikayesi herkesi çarpacak! 14

Elbet Bir Gün dizisinin oyuncularıyla ilgili henüz resmi açıklama yok. Ancak söylentiler bu yönde. Bu arada dizinin hikayesi de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Ve ortaya çıktığı kadarıyla hikaye çok çarpıcı olacak. Henüz net olmasa da gelen bilgilere göre dizinin hikayesi şöyle:

Anadolu’da küçük bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay üzerine iki kardeş yeniden bir araya gelir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalara başlar.