Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi Ayrılık’ın yeni oyuncuları belli oldu!

Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi Ayrılık’ın yeni oyuncuları belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – En son çok beğenilerek izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle izlediğimiz Gökçe Bahadır, uzun süren ayrılığın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Yetenekli oyuncu İngiliz dizisi The Split’in Türkiye uyarlamasında rol alacak. Türkçe adı Ayrılık olan dizinin kadrosuna iki oyuncu daha katıldı.

Fox TV’de yayınlanacak ve MF Yapım tarafından çekilecek olan proje, Türkiye’nin ilk hukuk dizisi olacak. İngiltere’de yayınlanan ve 12 bölüm süren The Split isimli dizinin yerli uyarlamasında Gökçe Bahadır’ın başrollerden birisi olduğu açıklanmıştı.

Diziyle ilgili yeni haberler bir bir gelirken Gökçe Bahadır’ın ardından ekibe Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk’un da katıldığı haberi gelmişti. Son olarak diziye iki oyuncunun daha katıldığı haberi ulaştı.

Gökçe Bahadır'ın yeni dizisi Ayrılık'ın yeni oyuncuları belli oldu! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşesinde yazdığına göre Ayrılık dizisinin ekibine Gökçe Eyüboğlu ile Tülin Ece dahil oldu. Gökçe Eyüboğlu’nu en son Kadın dizisinde Ceyda karakteriyle izlemiştik. Eyüboğlu’nun Netflix dizisi Fatma’da da küçük bir rolü vardı.

Gökçe Bahadır'ın yeni dizisi Ayrılık'ın yeni oyuncuları belli oldu! 9

Tülin Yazkan ise son olarak Sefirin Kızı dizisinde Menekşe karakterini canlandırmıştı. Yazkan, Ufak Tefek Cinayetler’de de Aslıhan Gürbüz’ün gençliğine hayat vermişti.

Yusuf Pirhasan dizinin yönetmeni ve çekimler de Ağustos ayında başlayacak. Dizinin senaryosu ise Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu’na ait Ayrılık dizisinin Eylül’de ekranda olması bekleniyor.

The Split, boşanma davalarına bakan birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş bir yandan Londra’nın hızlı temposuna ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da aldıkları davaları kazanmak için gece gündüz çalışır.