Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi kaçmaz! Mistresses uyarlaması Yalancı ve Mumları’na iki bomba transfer!

Bu dizi kaçmaz! Mistresses uyarlaması Yalancı ve Mumları’na iki bomba transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Med Yapım çok ilgi çekecek bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yasak Elma, Baraj, Bizim Hikaye, Kadın, Güllerin Savaşı gibi birçok başarılı projeye imza atan Med Yapım’ın Güney Kore dizisi Mistresses’i Yalancı ve Mumları ismiyle Türkiye’ye uyarlıyor. Dizinin kadrosuna bomba gibi iki ismin dahil olması gündemde.

Fox TV’de yayınlanacak Güney Kore dizisinin Türkiye’ye uyarlanacağı bir süre önce duyurulmuştu. Ancak Türkçe ismi belli değildi. Geçen hafta Türkçe ismi açıklandı ve adının Yalancı ve Mumları olacağı duyuruldu.

Yalancı ve Mumları dizisi için oyuncu arayışları devam ediyor. Dizi dört kadının hikayesini anlatacağından dört kadın başrol oyuncusu gerekiyor.

Yeni dizi için oyuncu arayışları sürerken ekranların çok sevilen iki isminin Yalancı ve Mumları dizisine dahil olacağı belirtiliyor. Bunlardan biri Ceren Moray.

Bu dizi kaçmaz! Mistresses uyarlaması Yalancı ve Mumları'na iki bomba transfer! 16

O Hayat Benim dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen, Avlu’da canlandırdığı Azra karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini sergileyen Moray son olarak halen Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler dizisinde rol almıştı.

Bu dizi kaçmaz! Mistresses uyarlaması Yalancı ve Mumları'na iki bomba transfer! 17

Yalancı ve Mumları için görüşülen bir diğer oyuncu da Feyyaz Duman. Yetenekli oyuncu başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer aldığı Kadın dizisinde canlandırdığı karakterle herkesin kalbini fethetmişti. Duman son olarak yine bir Med Yapım projesi olan Baraj dizisiyle ekranlara gelmişti.

Orijinal adı Mistresses olan Yalancı ve Mumları dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor. 12 bölüm olarak çekilen dizi 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.