Ana sayfa Sosyal Medya Şeflik Kadir Doğulu’ya çok yakıştı! Hayranları, her bölümdeki tarifi YouTube’dan paylaşacak!

Şeflik Kadir Doğulu’ya çok yakıştı! Hayranları, her bölümdeki tarifi YouTube’dan paylaşacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yeni ve eğlenceli dizisi Aşkın Tarifi, sezona hızlı bir giriş yaptı. Renkli karakterleri ve eğlenceli konusuyla izleyici kitlesini oluşturan dizide seyirciler başrol oyuncusu Kadir Doğulu’yu şef olarak görmekten çok mutlu oldu.

Kanal D dizisi Aşkın Tarifi’nde aslen Gaziantepli olan ancak Fransız mutfağıyla da ilgilenen Fırat Şef, özünü unutmamış başarılı bir şef. Açıkçası Fırat Şef rolü, Kadir Doğulu’nun bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden de bir hayli farklı.

Ancak Kadir Doğulu, rolünün altından başarıyla kalkıyor ve şefliği kendine çok yakıştırıyor. Küçük detaylara kadar tipik bir şefi canlanıran Doğulu, bu haliyle izleyiciler tarafından da çok sevildi. Hem gözü kara hem de romantik bir şef olması karakterini daha da göz alıcı hale getirdi.

Kadir Doğulu’nun şef hali öylesine sevildi ki hayranları, oluşturdukları bir YouTube hesabında Fırat Şef’in her bölümde yaptığı yemeğin tarifini paylaşacaklarını duyurdu. Hem Anadolu hem de Fransız mutfağından olacak tarifler her bölümün hemen ardından paylaşılacak.

blank

Aşkın Tarifi’nin dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde Naz, Fırat’la beraber düğüne katıldı. Yavaş yavaş Fırat’tan etkilenmeye başlayan Naz fotoğrafların basına yansımasıyla neye uğradığını şaşırır. Taylan ise bu durumdan çok rahatsız olur. Menajeri Taylan’a durumu kurtarması için baskı yapar. Aksi takdirde kanaldaki programından olacaktır. Bunun üzerine, Naz üzerinden kendi reklamını yapmaya çalışan Taylan, hiç ummadığı bir anda tüm basının önünde Naz’a evlenme teklifi eder. Naz, gönülsüz de olsa evlilik teklifini kabul eder. Bu durum Fırat’ı çok üzer.

Bakalım Fırat ve Naz ikilisi bu durumdan nasıl kurtulacak?