Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişime hazır olun!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişime hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sezon sonuna 2 bölüm kaldı… Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi isimlerin 3 sezondur müthiş performans sergilediği diziye bu sezon; Furkan Palalı, Nazan Kesal,Hande Soral ve Hülya Darcan da katılmıştı…Diziden ayrılanlar ise izleyicileri bir hayli üzmüştü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu çok renkli ve aksiyon dolu geçti. Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in vedasından sonra Yılmaz’ı canlandıran Uğur Güneş de projeye veda etti. Behice olarak izlediğimiz Esra Dermancıoğlu’nun gidişinden sonra ise Müjgan’a hayat veren Melike İpek Yalova’nın da dizideki mesaisi tamamlandı.

Sevda karakterini canlandıran Nazan Kesal’ın da ayrılacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hikayenin gücü ise milyonları ekran başına toplamaya devam ediyor. Dizinin 3. sezonu başarıyla sürürken, geriye sadece 2 bölüm kaldı.

102. bölümü ile birlikte 24 Haziran Perşembe akşamı 3. sezon finalini yapacak olan dizinin hayranları 3 aylık bir araya katlanmak durumunda. 4. sezonda hikayede değişimler ve yeni karakterler ile yeni bir dönemin başlaması bekleniyor…

Bir Zamanlar Çukurova’nın muhteşem geçen 3 sezonunun ardından dördüncü sezonda da ilgiyi üzerine çekmesi bekleniyor. Yeni düzenlemelerin neler olacağı da merakla bekleniyor. Dizinin 101. bölümü 17 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak. Hikayede işlerin karışacağına şahit olacaksınız. İşte 101. bölüm fragmanı: