Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisi eski formatına döndü, reytingler olumlu sinyal verdi!

Seksenler dizisi eski formatına döndü, reytingler olumlu sinyal verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran Seksenler dizisi, iki sezondur TRT1 ekranında günlük dizi formatında yayınlanıyordu. Haber öncesi ekrana geldiği için de birçok dizi hayranı yapımı izleyememekten şikayetçiydi.

TRT1 yaz dönemi için akıllı bir hamle yaparak Seksenler dizisini yine haftalık dizi formatına çevirdi ve 24 Haziran akşamı da yeni bölüm yayınlandı. Seksenler dizisi İlker Ayrık’ın Çağatay rolüyle yeniden diziye katılmasının sürprizini de hayranlara yaşattı.

Dizi ayrıca iki yeni karakterler daha geldi.. Bu karakterlerden birisi Mucize Doktor dizisinde büyük beğeni toplayan Reha Özcan’ın hikayeye Metin Hoca karakteri ile katılması oldu.

Çağatay’ın hikayeye göre Belçika’da evlendiği eşi Amelie karakterinde ise Zeynep Sever Demirel, Seksenler dizisinin kadrosunda yerini aldı.

Seksenler dizisi eski formatına döndü, reytingler olumlu sinyal verdi! 8

Dizinin haftalık formattaki bölümünün reytingleri de merak konusuydu. Dün akşam ekranda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon finali vardı. atv dizisi tüm kategorilerde birincilik elde ederek iyi bir veda yaptı.

Ayrıca Kazara Aşk isimli Star TV dizisi de ilk bölümü ile yayınlandı ama hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremedi ve düşük reytingler, başarılı bulunan hikayeyi biraz da olsa gölgeledi.

Seksenler dizisi ise TRT1 ekranında haftalık dizi formatında gayet iyi bir çıkış yaptı.

Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde gayet iyi reytingler aldığı görülürken, sıralamada ise her iki kategoride de beşincilik geldi. Tüm kişilerde ise dizi dokuzuncu sırada günü tamamladı. Seksenler dizisinin dönüşü olumlu reyting sinyalleriyle de dikkat çekerken, izleyicilerin yapıma yeniden ilgi göstermesi TRT1 adına da bir kazanç oldu.

Seksenler dizisi eski formatına döndü, reytingler olumlu sinyal verdi! 9