Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisi oyuncusu Reha Özcan, muhteşem Kanal D dizisinde!

Seksenler dizisi oyuncusu Reha Özcan, muhteşem Kanal D dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor isimli sevilen dizide canlandırdığı Adil karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Reha Özcan, ne kadar başarılı bir karakter oyuncusu olduğunu da herkese bir kez daha göstermişti.

Dizinin ardından Seksenler isimli TRT1 yapımında rol alan Reha Özcan, bir öğretmen karakterine hayat verdi. Reha Özcan’ın yeni sezonda Kanal D’nin çok iddialı dizisinde yer alacağı ortaya çıktı.

2022 yılında Kanal D ekranında yayınlanması planlanan Üç Kız Kardeş isimli yapım için başrol oyuncuları bir bir belli olmaya başladı. Aynı isimli kitabın yazarı olan İclal Aydın, 2018 yılından sonra yeniden setlere dönüş yapacak.

İclal Aydın kendi yazdığı hikayede yer alan 3 kız kardeşin annesi Nesrin olarak izleyici karşısına çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Reha Özcan da Nesrin hanımın eşi Sadık Bey olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Reha Özcan ile İclal Aydın uyumu da şimdiden merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş isimli dizideki 3 genç kız karakterini kimin canlandıracağı da merakla bekleniyor.

Seksenler dizisi oyuncusu Reha Özcan, muhteşem Kanal D dizisinde! 7

Bu dizi Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi olarak gözüküyor. Kanalın büyük beklentisi var. Süreç Film imzalı olan dizinin Ayvalık’ta çekilmesi bekleniyor.

Aralık sonunda çekimler başlayacak ve muhtemelen de Ocak ayının sonlarında Üç Kız Kardeş dizisi izleyicilerle buluşacak. Eda Tokgöz’ün yönetmenliğini yaptığı diziyi Erkan Birgören ile Betül Yağsağan birlikte yazıyor.