Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’de yeni dizi Misafir nasıl başlayacak?

Fox TV’de yeni dizi Misafir nasıl başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden birisi de Misafir olacak. Hazal Kaya’nın uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmesini sağlayan dizinin iddialı bir hikayesi bulunuyor.

Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın da başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak. Travmatik bir geçmişi olan genç bir kadının, 3 çocuklu ve eşini yeni kaybetmiş bir adam ile macerasını izleyeceksiniz. İntihar girişim sırasında kadın ile adamın yolu kesişecek. Ancak genç kadın aslında bir trafik kazasına sebep olduğu olayda ölen kadının ailesinin hayatına girmiş olacak.

Fox TV'de yeni dizi Misafir nasıl başlayacak? 7

Misafir dizisi heyecanla beklenen bir yapım ve ilk bölümde neler olacağı merak ediliyor. İşte dizinin ilk bölümünden detaylar:

Gece, hayatında bir gün bile mutlu olmamıştır. Hayatının son günü olduğunu düşündüğü gün Erdem ile tanışır ve hayatını yeniden yazmaya karar verir. Erdem’in evine davet ettiği bu misafir, başta kendi olmak üzere herkes için yeni bir gün doğumu olacaktır.

İşte 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak Misafir dizisinden fragman: