Ana sayfa Sosyal Medya Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi?

Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş, dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Özellikle İçerde ve Çukur izleyicileri, aynı tadı yakalayacaklarını umdukları Üç Kuruş’u dört gözle bekliyordu. İlk bölümünde fena olmayan reyting oranı elde eden dizi, bu hafta yaşadığı düşüşle izleyicileri şaşırttı.

Ay Yapım tarafından çekilen ve özellikle roman halkının ezilmişliklerine dikkat çekmesi sebebiyle benzerlerinden ayrışan Üç Kuruş’tan beklentiler çok yüksekti. Aylardır tanıtımı yapılan dizinin çok büyük ilgi görmesi ve reytinglerde birinciliğe oynaması bekleniyordu.

Ancak dizi beklentilerin altında kaldı. Üç Kuruş geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle ortalamanın üstünde reyting aldı. Ancak bu hafta reytinglerindeki düşüş dikkat çekiciydi. TRT 1’in iddialı dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yayınlanmaya başlaması Üç Kuruş’un izlenme oranını olumsuz yönde etkiledi.

Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi? 11

Bazı izleyiciler Üç Kuruş’a hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi. Özellikle dün akşam çok fazla şiddet sahnesine bulunduğuna dikkat çeken izleyiciler Üç Kuruş’un yeterince iyi bir hikayeye sahip olmadığını belirtiyor..

Küçük çocukların dahi argo kelimelerle konuşmasından hoşlanmadıklarını dile getiren izleyiciler dizinin romanlarla ilgili verdiği mesajın ise çok güzel olduğunu vurguladılar.

Görünen o ki Üç Kuruş, izleyiciye biraz sert geldi. Hem romanların ezilmiş hayatına dikkat çekmesi hem de şiddet dolu sahneleri belki de izleyici tarafından fazla ağır bulundu. Ancak reytingi bu hafta düşük gelen Üç Kuruş’tan umudu kesmeyen, yükselişe geçeceğine inanan izleyiciler de var.

Üç Kuruş’un reyting düşüşüyle ilgili bazı izleyici yorumlarını aşağıda görebilirsiniz:

Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi? 12 Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi? 13 Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi? 14 Reytingi düşen Üç Kuruş çok mu abartıldı? Yoksa hikaye izleyiciye ağır mı geldi? 15