Ana sayfa Sinema Sen Anlat Karadeniz’in Mercan’ı Yolun Açık Olsun filminde!

Sen Anlat Karadeniz’in Mercan’ı Yolun Açık Olsun filminde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni neslin sevilen oyuncularından Tolga Sarıtaş ile ustalığını kanıtlayan Engin Akyürek’i bir araya getiren Yolun Açık Olsun filminin çekimleri nihayet başladı. Netflix için çekilen dizide oynayacak bir oyuncunun daha adı açıklandı.

Filmin çekimlerinin başladığı dün yapımcı şirket Lanistar Medya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurulmuştu. Açıklama özellikle Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı.

Filmin çekimlerine başlamasına rağmen hala hakkında çok fazla açıklama yapılmadı. Filmde oyuncu olarak sadece Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın adı geçiyordu. Ancak bugün bir oyuncunun daha ismi açıklandı.

Sen Anlat Karadeniz'in Mercan'ı Yolun Açık Olsun filminde! 3

Buna göre dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bir başka isim Belfu Benian oldu. Belfu Benian filmde Engin Akyürek’in karısı Duygu’yu canlandıracak.

Belfu Benian adı çok fazla duyulmuş bir oyuncu değil. 5 Eylül 1995 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ankara ve Trabzon’da tiyatrolarda görev alan oyuncu dizi dünyasında ise çok yeni.

Dizi dünyasına Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adım atan oyuncu yayınlandığı zaman çok ses getiren dizide Mercan karakterini canlandırmıştı. Belfu Benian, Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra herhangi bir yapımda yer almadı. Yolun Açık Olsun Belfu Benian için ilk film deneyimi olacak.