Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel’in payı çok büyük!

Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel’in payı çok büyük!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu’nun ilk tanıtımları dönmeye başladığında dizi bazıları tarafından eleştirilmişti. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı dizi, sert patron ve ona aşık sakar ve sevimli kız unsurları sebebiyle klasik bir yaz dizisi olmakla eleştirilmişti.

Baht Oyunu, çok iddialı gelen bir başka yapım olan Ada Masalı’yla aynı akşama konuldu. Aralarındaki rekabet çok sertti. İlk haftalarda kazanan Ada Masalı oldu. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizi Baht Oyunu’na büyük fark atmıştı.

Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel'in payı çok büyük! 12

Ancak dördüncü haftada işler değişti. Baht Oyunu öyle bir yükseliş yaşadı ki Ada Masalı’nı geride bırakmayı başardı. Baht Oyunu’nun bu başarısının altında yatan en önemli sebeplerden biri hiç kuşkusuz başroldeki Cemre Baysel’in yetenekli oyunculuğu.

Baht Oyunu, 22 yaşındaki oyuncunun ilk başrolü. Genç oyuncu daha önce Sol Yanım, Ramo, Yeşil Deniz, Elimi Bırakma gibi dizilerde rol almıştı. Ancak Cemre Baysel, ilk başrol denemesinin altından büyük bir başarıyla kalktı.

Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel'in payı çok büyük! 13

Komedi türündeki dizide şaşkın, masum ama bir o kadar akıllı Ada karakterini çok başarılı bir şekilde canlandıran Cemre Baysel, dizinin en sevilen karakterlerinden biri oldu. Öyle ki izleyiciler Cemre Baysel’in komedi yapmak üzere doğduğunu söylüyor.

Komedi oyunculuğunun Cemre Baysel’in üzerine çok yakıştığını belirten izleyiciler Cemre Baysel’i övgülere boğuyor. Dolayısıyla Baht Oyunu’nun başarısında Cemre Baysel’in oyunculuktaki yeteneğinin payının ne kadar büyük olduğu ortada.

Cemre Baysel’in oyunculuktaki yeteneğiyle ilgili paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel'in payı çok büyük! 14 Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel'in payı çok büyük! 15 Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel'in payı çok büyük! 16 Baht Oyunu yükselişte! Dizinin başarısında Cemre Baysel'in payı çok büyük! 17