Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev’in Çiçek’i Hazar Ergüçlü’nün yeni projesi belli oldu!

Alev Alev’in Çiçek’i Hazar Ergüçlü’nün yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en popüler kadın oyuncularından biri olan Hazar Ergüçlü’yü son olarak Alev Alev dizisinde izlemiştik. Dizide canlandırdığı Çiçek karakteriyle dizi dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Hazar Ergüçlü’nün yeni projesi belli oldu.

29 yaşındaki oyuncu ekranlara The Affair dizisinin Türk uyarlamasıyla gelmeye hazırlanıyor. 2014-2019 yılları arasında ABD’de ekrana gelen dizi, beş sezon ve 53 bölüm sürmüştü. Yayınlandığı dönemde büyük bir ses getirmişti.

Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü'nün yeni projesi belli oldu! 15

The Affair, Alison’ın çalıştığı lokantada tesadüfen tanışan Noah Solloway ve Alison Bailey’nin evlilik dışı ilişkisini konu alıyor. Dizi, Solloway ailesi’nin Montauk’a seyahatiyle başlıyor. Noah’ın mutlu bir evliliği ve dört çocuğu vardır. Alison’ın evliliği ise pek iyi gitmemektedir. İkili tanışır ve aralarında yasak bir ilişki başlar. The Affair’de her bölüm, biri Noah, diğeri Alison tarafından hatırlanan iki parçadan oluşuyor.

The Affair Türkçe’ye Saklı ismiyle uyarlanacak. Ömür Atay’ın yöneteceği dizide Hazar Ergüçlü’ye Fırat Çelik eşlik edecek. Dizide şu ana kadar ismi kesinleşen diğer oyuncular Defne Kayalar ile Ahmet Rıfat Şungar.

Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü'nün yeni projesi belli oldu! 16

BluTV’de yayınlanacak dizinin senaristliğini ise İstanbullu Gelin, Hayat Bilgisi, Dila Hanım gibi dizilere imzasını atan Deniz Akçay üstleniyor.

Yayınlandığı dönemde ABD’nin yanı sıra Türkiye’de de büyük ses getiren dizi aynı zamanda Hazar Ergüçlü’nün ilk başrolü olacak.