Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi ekrana güzel bir geri dönüş yaptı ama 3 ayrılık da izleyicileri üzdü!

Sen Çal Kapımı dizisi ekrana güzel bir geri dönüş yaptı ama 3 ayrılık da izleyicileri üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 39.bölümü ile birlikte sezon finali yapmıştı. 2 aylık aranın ardından yeniden izleyicilerle dün akşam buluşmaya başlayan dizi, 40.bölümü ile ortalama reytingler almayı başardı.

İlk sezonun son bölümlerinin düşük reytingler aldığı düşünülür ise dizinin ikinci sezon dönüşünün iyi olduğunu söyleyebiliriz. Sen Çal Kapımı, hayranlarını yeniden ekrana taşırken bazı değişiklikler de gözden kaçmadı.

Her şeyden önce başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’deki kısmı imaj değişiklikleri dikkatleri çekti. İkilinin aşk yaşadığının Nisan ayında ortaya çıkmasından bu yana aşıklar birlikte görüntü vermekten çekinmiyor.

Sen Çal Kapımı dizisi ekrana güzel bir geri dönüş yaptı ama 3 ayrılık da izleyicileri üzdü! 7

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin dizideki aşk sahneleri de meraklı hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin 50. bölümde final yapacağı da ortaya çıkmıştı. Yani geriye 10 bölüm kaldı.

Dizinin hikayesinde 3 isim de ayrıldı… Melisa Döngel, İlkyaz Arslan ve Çağrı Çıtanak’ın dizideki hikayelerinin bitmesi hayranları bir hayli üzdü. Sen Çal Kapımı, twitter hesabından da oyunculara şu sözlerle veda edildi: “SenÇalKapımı ailesi olarak Melisa Döngel, İlkyaz Arslan ve Çağrı Çıtanak’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun…”

Sen Çal Kapımı’nın 16 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek 41. bölüm fragmanı da yayınlandı. Sizleri yine heyecanlı anlar bekliyor.