Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı final yaptıktan sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yeni rotası meraklandırdı!

Sen Çal Kapımı final yaptıktan sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yeni rotası meraklandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi ikinci sezonuyla devam ediyor ama dizinin 50.bölümde de final yapması kesinleşti. Diziden geriye sadece 8 bölüm kaldı. Bu da demek oluyor ki, Ağustos ayının sonlarına doğru dizi veda edecek. Peki Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi şimdiden bir plan yaptı mı?

Ünlü çiftin hayranları yeni dönemde bir yapımda rol alıp almayacaklarını merak ediyor. Ayrıca ikilinin ortak bir dijital projede olacağı dedikoduları da vardı. Ancak ünlü çift katıldıkları ödül töreninde ortak proje konusunda net bir durum olmadığını ifade ettiler.

Gelecek planları da soruldu ama henüz dizinin devam ettiğini hatırlatan Kerem Bürsin, “Zaten şu an bir işimiz olduğu için bunları konuşmak doğru değil. Güzel de giden bir işimiz var. Bizim işimizde çok belirsiz bir durum olduğu için, belki projeyi, karakteri beğenmezsin. Güzel bir şey çıkarsa, güzel bir karakter çıkar ise neden olmasın” diye konuştu.

Hande Erçel de sevgilisinin bu düşüncesini onayladı. İki ünlü oyuncu, Sen Çal Kapımı sonrasında herhangi bir plan yapmadı. Kendilerine gelecek teklifleri bekleyecek olan ikili, şayet iyi bir proje ve karakter olursa yeniden ekrana dönme konusunda da istekli görünüyor.