Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda, çok çalışıp az kazanan Yaylara ne önerdi?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda, çok çalışıp az kazanan Yaylara ne önerdi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Yay burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yaylar, bu hafta finansal konularda problemler yaşayabilirsiniz, çok emek verip az kazanıyorsanız eğer hatalarınızı, geliştirmeniz gereken yönleri fark etmeli kendinizi geliştirebileceğiniz etkinlik ve eğitimler içerisinde yer almaya gayret etmelisiniz. Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda önemli iş birlikleri sayesinde hedeflerinizi uygulanabilir hale getirebilirsiniz. Bu hafta, arabuluculuk, alım -satım ve yatırmlar ile ilgili konularda dikkatli davranmalı anlaşma, sözleşme ve resmi daireler ile ilgili konularda işinizin takipçisi olmalısınız.

Özel yaşamınızda ise, tam bitti diye üzüldüğünüz ilişkinizle ilgili geri dönüşlerle güçlü ve sağlam bir şekilde yeniden aşka merhaba diyebilirsiniz. Bekar Yay burcu size tavsiyem, kendinizi sevip değer vermeye başladığınız ve biraz da sosyalleştiğiniz taktirde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacağını unutmamanız gerek.