Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya dizi setlerine geri mi dönüyor? İşte ilk işaret

Serenay Sarıkaya dizi setlerine geri mi dönüyor? İşte ilk işaret

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde magazin gündeminde tatil görüntüleri ile gelmişti. Maldivler’e giden ve güneşin, denizin tadını çıkartan oyuncu, annesi ile birlikte eğlenceli anlar yaşamıştı.

Pandemi nedeniyle ertelenen Bergen filmine geçen yıl yoğun şekilde hazırlanan oyuncu, iptaller nedeniyle sete çıkamamıştı. Şimdi ise oyuncunun ekrana verdiği aranın sona ereceğine yönelik işaretler geldi.

Tatil dönüşünde ilk kez kameralara yakalanan oyuncu, kısa bir açıklama yaptı. Pandemi nedeniyle çok fazla dışarıya çıkmadığını belirten Serenay Sarıkaya, yeni projeleri olduğu müjdesini de şu sözleriyle ifade etti:

“İnşallah yaza doğru bir iki proje başlayacak. Hazırlıklarına devam ediyoruz şu anda. Çekimlere inşallah yazın başlayacağımız bir proje…”

Bu projelerin Bergen filmi olmadığı da ortaya çıktı. “Hiçbir gelişme yok” diyerek filmden yana dertli olduğunu belirten oyuncu, şöyle konuştu:

“Hiçbir gelişme yok. Ben de heyecanla bekliyorum ama bi sıkıntılar oldu. Hayırlısı olsun.”

Ünlü oyuncu televizyonda en son Medcezir isimli dizi ile yer almıştı. Fi dizisi ise dijital platformda yayınlanmıştı. Oyuncu önceki sezonda ise Alice müzikalinde çok başarılı performans sergilemiş ve hayranlarından büyük ilgi görmüştü.

Serenay Sarıkaya’nın Medcezir dizisinden 6 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine dönüp dönmeyeceği de merakla bekleniyor. Projeler hakkında ise net bilgi henüz yok.