Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinde beklenen karar ortaya çıktı!

Ramo dizisinde beklenen karar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Ramo dizisinin her bölümü heyecan dolu geçiyor. Geçtiğimiz hafta dizinin setinde yaşanan koronavirüs sıkıntısı nedeniyle çekimler durdurulmuştu. Bu nedenle de 36. yeni bölüm yayınlanamadı. Ramo’nun olmadığı gün Akıncı, Seni Çok Bekledim dizileri iyi reytingler alarak günü kapatmıştı. Ancak Show TV, bu hafta dizinin yeni bölümünü yayınlamaya karar verdi. Ramo’nun geri dönüş kararı izleyicileri çok mutlu etti.

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen 36. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ramo’nun sorumluluğunda olan yüklü miktarda paranın çalınması gerilimi artırırken, bu çarpıcı olaydan sonra Ramo ve Kudret’in arasında yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oluyor.

Ramo, büyük patronların dünyasına girmiştir artık. Kendisine verilen ilk görev, yüklü miktardaki bir parayı yurt dışına çıkarmaktır. Oysa bu küçük işler Ramo’nun umurunda bile değildir! Onun asıl amacı patronların kurduğu bu sistemi yerle bir etmektir. Hasan, Afet’in gönlünü yeniden kazanmaya ve onu eve dönmeye ikna etmeye çalışırken Sibel de bambaşka bir maceranın içindedir; Doğu’nun annesini bulmaya çalışıyordur.

Aynı amaçla hareket eden Nehir’le yolları kesişen Sibel’in başı büyük belaya girer. Ramo, büyük bir savaşa girmiş ve planını gerçekleştirmeye çalışırken, Sibel’in başının belada olduğunu öğrenir. Ramo, her yandan sıkışmıştır.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Emre Kınay, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!