Ana sayfa Dizi Haberleri Sevilen oyuncu, Ramo dizisine geliyor! Gizemli karakter, Doğu’nun annesi mi yoksa?

Sevilen oyuncu, Ramo dizisine geliyor! Gizemli karakter, Doğu’nun annesi mi yoksa?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Ramo dizisinde aksiyon ve heyecan eksik olmuyor. Diziye katılan oyuncular ise hikayeye yeni heyecanlar getiriyor. Bir yeni ismin daha diziye katılacağı öğrenildi. Murat Yıldırım ve Sibel Bilgiç’in başrolünde oynadıkları diziye, usta bir isim geliyor!

Geçtiğimiz yıl ekrana gelmeye başlayan Ramo dizisi, ilk sezonda Adana’da başlayan hikayesi ile büyük ilgi çekmişti. Aksiyonun hiç bitmediği dizi, pandemi sürecinde çekimleri durunca uzun bir ara verdi.

Yeni sezonda ise yenilenen hikayesi ile döndü. Pek çok karakter diziye veda ederken, yeni karakterler diziye dahil oldu. En önemlisi de olaylar Adana’dan İstanbul’a taşındı.

Ramo ve ailesinin Cihangir ile mücadelesinde kazanan taraf belli oldu. Cihangir ve ailesi artık yok. Geriye sadece Nehir kaldı. Ancak büyük patronlar ortaya çıktı bu kez!

Şimdi Ramo, o sürpriz isimleri de buldu ve onların dünyalarını başına yıkmak için uğraşıyor. Doğu da en büyük yardımcısı. Serdengeçtiler ile birlikte İstanbul’a çöken belayı çözmeye çalışıyorlar.

Bir süredir dizide Doğu’nun annesinin ölmediği ile ilgili konuşmalar geçiyordu. Hatta annesinin Serdengeçtiler içinden biri olduğu da gündeme geldi.

Diziye tam da bu dönemde bir kadın oyuncunun katılıyor olması, “Acaba Doğu’nun annesi mi?” sorusunu doğurdu. Gelelim bu yeni isme…

Sevilen oyuncu, Ramo dizisine geliyor! Gizemli karakter, Doğu'nun annesi mi yoksa? 7

Konuyla ilgili kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberinde paylaştı. Buna göre Ramo dizisine Hülya Gülşen konuk oyuncu olarak geliyor.

Dizide Tezer Bilen isimli bir fizik profesörünü canlandıracak. Geçirdiği bir kaza sonrasında görme engelli olan Tezer Bilen’in, Serdengeçtiler’e katıldığı ifade ediliyor verilen bilgide.

Hülya Gülşen hakkında…

İzleyici onu ilk kez ekranın unutulmaz dizilerinden Ferhunde Hanımlar ile tanıdı. 1993 yılında çekilmeye başlayan dizide Müjgan karakterini oynuyordu.

Tiyatro oyuncusu olan Hülya Gülşen, 1965 doğumlu ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu. Tiyatro ile başladığı meslek hayatına daha sonra dizi ve sinema filmleriyle de devam etti. Uzun yıllardır pek çok dizide rol aldı.

Bizim Evin Halleri, Çalıkuşu, Kırgın Çiçekler, Yüksek Sosyete, Bir Aile Hikayesi ve son olarak da Maria İle Mustafa gibi pek çok dizide ve Unutursam Fısılda, Aşk Tesadüfleri Sever 2, Kısmet gibi pek çok filmde de rol aldı.

1983 yılından beri tiyatro sahnesinde rol alan Hülya Gülşen, aynı zamanda seslendirme sanatçısı…