Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un fettan kızı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine mi geliyor? Karar şaşırttı!

Zalim İstanbul’un fettan kızı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine mi geliyor? Karar şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon veda eden Zalim İstanbul dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Bahar Şahin’in hayranları, bir başka dizide oyuncuyu görmek için sabırsızlanıyor ama yeni sezonda hiç bir dizide yer almadı. Sürpriz bir diziyle ekrana gelmesi beklenirken, çok şaşırtmıştı!

Bahar Şahin’in, Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Ceren karakteri, oyuncunun kariyerinde önemli bir sıçrama yapmasını da sağladı. Başarılı oyunculuğu ile çok konuşuldu ve performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

Genç oyuncunun bu sezon başında izleyenlere ters köşe yaptıracak bir rolle bu kez komedide oynayacağı öğrenildi önce. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrolünde oynadığı İyi Aile Babası dizisinde ailenin kızlarına hayat vereceği konuşuldu.

Zalim İstanbul'un fettan kızı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine mi geliyor? Karar şaşırttı! 7

Ancak Bahar Şahin’in çekimlere kısa bir süre kala rahatsızlığını bahane ederek diziden ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Şahin’in, yeni sezonda başka bir dizide yer alamaması ise dikkatleri çekti.

Şimdi ismi bir başka diziyle anılıyor! atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan Bahar Şahin’e teklif gittiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde Bahar Şahin’e yeni sezondan önce diziden teklif gittiği ancak Şahin’in bu teklifi de kabul etmediği bilgisini verdi.

Habere göre, Bahar Şahin’in varolan bir işe katılmak yerine, yeni bir işe girmeyi istediği ifade ediliyor. Bakalım Bahar Şahin, gelen teklifleri geri çevirerek yeni sezonda yer bulamadığı ekrana nasıl bir proje ile dönecek?