Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’den büyük bir dizi atağı, ödüllü Şahsiyet dizisi başlıyor!

Show TV’den büyük bir dizi atağı, ödüllü Şahsiyet dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – AyYapım imzalı olan Şahsiyet dizisi 17 Mart 2018 tarihinde izleyicilerle buluşmuştu. Puhu TV platformunda yayınlanan dizi internet yapımı olarak öne çıktı. Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi gerilim ve suç üzerine bir yapım oldu.

Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi o kadar başarılı bir sonuç elde etti ki, 12 bölümlük hikaye izleyicileri derinden etkiledi. Dizideki oyunculuk performansları da bir harikaydı. Ödüllü dizi, şimdi Show TV ekranına geliyor. Kanaldan yapılan duyuruda Şahsiyet dizisinin 29 Haziran Salı günü ekrana getirileceği duyuruldu.

Fırtınalar estiren dizi ‘Şahsiyet’, 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agâh Beyoğlu (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu Dere) beklenmedik şekilde kesişen yollarını nefes kesen bir dille anlatıyor.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, birbirinden değerli oyuncuların paylaştığı ‘Şahsiyet’ sıra dışı hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Dünyanın en prestijli ödüllerinden Emmy’i alan ‘Şahsiyet’ 29 Haziran Salı saat 23.00’te TV’de ilk kez Show TV’de…

Haluk Bilginer, Agah Beyoğlu karakteri ile Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Şahsiyet dizisi Galatasar Üniversitesi tarafından da “Yılın En İyi İnternet Dizisi” olarak ödüllendirildi. Farklı kurumlardan da ödüller alan Şahsiyet, 2020 yılında Pantene Altın Kelebek’ten de bir ödül çıkartmasını bildi.

Almanya’da yayınlanan ilk Türk dizisi olarak da öne çıkan Şahsiyet, 2020 yılının Ekim ayında Magenta TV’de Almanca dublajlı olarak seyircilerle buluştu. Meksika’dan da talep gören dizinin uyarlama hakları satıldı.