Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi sosyal medyayı etkilemeye devam ediyor!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi sosyal medyayı etkilemeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Bozdağ Film’in yeni dizisi ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, sürprizlerle dolu ve heyecan yüklü beşinci bölümüyle yine büyük ilgi gördü ve sosyal medyada çok konuşuldu. Dizi #BozkırArslanıCelaleddin etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’in beşinci bölümünde, Haşhaşilerin oyununu bozan Celaleddin, görkemli bir düğünle Kutlu Bike’yle evlendi.

Türkan Hatun’un da olurunu alarak Kutlu Bike’yi öldürmeye karar veren Mihricihan’ın görevlendirdiği asker zehirli yılanı yanlışlıkla Şirin’in odasına salınca ortalık karıştı. Yardıma koşan Kutlu Bike, Şirin’le birlikte yılanın hedefi oldu ve ikisi birden ısırıldı. İki gelin adayının birden zehirlenmesi sarayı karıştırdı.

Celaleddin, bir yandan panzehiri bulup Kutlu Bike’yi kurtarmaya çalışırken, diğer yandan bu saldırının arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için harekete geçti. Timur Melik’le birlikte kurduğu planla Kutlu Bike’yi ısıran yılanın eğitimcisini ortaya çıkaran Celaledin, saldırının arkasında Behram’ın olduğunu öğrendi. Panzehirin bulunmasıyla da Kutlu Bike ve Şirin’in hayatı kurtuldu.

Sarayda tüm bunlar olurken, ava çıkan Sultan Aleaddin gizlice Tilki’yle buluştu. Cengiz Han’dan istihbarat sağlayan Tilki, Subutay’ın Harzemşah ülkesine gönderildiği bilgisini verdi. Celaleddin ise Behram’ı ziyaret ederek yakında evleneceğini söyledi ve Kutlu Bike için gelinlik hazırlamasını isteyerek Behram’ı düğüne davet etti. İhanetinin ortaya çıktığını fark eden Behram, Haşhaşi fedaileriyle birlikte düğün gecesini kana bulamak için haince bir plan yaptı.

Ak Şah, ağabeyi Celaleddin’e gelerek Kutlu Bike’yi Haşhaşşilerin mekanına girerken gördüğünü söyleyince Celaleddin’in şüpheleri iyice arttı. Celaleddin, ardından Kutlu Bike’ye konuştu ancak Kutlu Bike, kardeşinin cengiz Han’ın esiri olduğunu açıklayamadan “Beni bu esaretten kurtar” demekle yetindi.

Celaleddin ve Kutlu Bike’nin düğünü için Harzeşah ülkesinin dört bir yanından davetliler saraya akın etti. Behram ve Haşhaşiler ise haince planlarını uygulamaya koyarak, Kutlu Bike’ye zehir gönderdi ve Celaleddin’i ortadan kaldırmasını istedi.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Celaleddin karakteriyle Emre Kıvılcım’ın üstlendiği ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, atv ekranlarında cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.