Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sezon finaline giden Güldür Güldür Show reytingleriyle şaşırtıyor!

Sezon finaline giden Güldür Güldür Show reytingleriyle şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda komedi üzerine az yapım var. Güldür Güldür Show da 9.sezonu ile yoluna devam ediyor. İlk olarak 27 Şubat 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan Güldür Güldür Show ekibi bu sezon bir misyon da yüklendi.

Pandemi nedeniyle eve kapanmak durumunda kalan birçok kişi bu yapım sayesinde güldü, eğlendi. Zaman zaman skeçleri nedeniyle eleştiriler de alan program, 9 sezondur istikrarlı bir şekilde ekran macerasını sürdürüyor.

Ali Sunal’ın moderatörlüğünde ilerleyen, güzel skeçleri ile farklı konuları gündeme taşıyan, hem güldüren hem de düşündüren bir program.

Güldür Güldür Show’un bu sezonki çekimlerinin tamamlandığını açıklayan Ali Sunal, ara verdiklerini belirtti. Ancak program yayınlarına devam ediyor. Stok bölümlerle giden Güldür Güldür Show’un reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor.

Cuma ve Cumartesi akşamları Show TV’de yeni bölümleri yayınlanan program dün akşam iyi reytingler alarak ekibin moralini yükseltti.

Tüm kişilerde 6. sırada yer alan program, AB grubunu 3. bitirirken, ABC1’de de 4.’lük geldi. Yaz dizilerinden daha iyi reytingler elde edebilen Güldür Güldür Show, yayıncı Show TV’nin yüzünü güldürmeyi de sürdürüyor.