Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin büyük ümitlerle başlayan entrikalı dizisi final yapıyor!

Show TV’nin büyük ümitlerle başlayan entrikalı dizisi final yapıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başında büyük beklentilerle ekrana gelen diziler, daha sezon ortasına gelmeden final kararlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Oyuncuklukları ile büyük beğeniler toplayan ünlü isimleri bir araya getiren yapımlar, buna karşın senaryo veya akıcı olmayan hikaye örgüsü nedeniyle düşük reytinglerle ekrana veda ediyor.

Show TV’nin yine sezon için uzun süre hazırlıklarını sürdürdüğü ve rol aldıkları yapımlardaki performanslarıyla dikkatleri hep üzerlerine çeken Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu’nun rol aldıkları Yalancı isimli dizi için ne yazık ki final kararı çıktı.

Her ikisi de oynadıkları dizilerdeki başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan iki isim. Hikaye de başta izleyicinin ilgisini çekti.

Fakat beklenen ilgiyi toplayamayan Yalancı dizisi için Show TV kararını verdi. 2 bölüm sonra ekrana veda edecek olan dizinin hayranları ise verilen kararı sosyal medyada eleştiriyor.

Diziye şans tanınmadığı ile ilgili yapılan eleştirilere karşın, kanalın kararı kesin. Yeni dönemde Cam Tavanlar, Kahraman Babam ile İçimizden Biri dizileri için de final kararı veren kanal, bu kez Yalancı dizisi nedeniyle eleştirilen odağında.

Yalancı dizisi bugüne kadar 8 bölüm yayınlandı. 10. bölümde ise ekrana veda edecek. Hikayesi oldukça ilginç olsa da izleyicinin bir şekilde dikkatini çekmeyi başaramadı.

Yalancı dizisinin 9. bölümü 16 Kasım salı akşamı yayınlanacak. Final bölümü ise 23 Kasım salı akşamı ekranda olacak.