Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin dördüncü dizisi final yapıyor!

Show TV’nin dördüncü dizisi final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Haziran ayında başlatılan yeni dönem kanal için çok da iyi sonuçlar getirmedi… Tüm dizilerini yayından kaldırma kararı veren Show TV, yeni yapımlarla izleyicileri tekrar ekranına kazandırma hedefiyle yola çıktı.

Yaz döneminde Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizilerle reyting arayan Show TV, bu iki dizisini düşük reytingler nedeniyle kısa sürede yayından kaldırmak durumunda kaldı.

Kış sezonu için de önemli hazırlık yapan Show TV İçimizden Biri isimli diziyi öne sürdü ama bu yapım da beklentilerin altında reytingler gelince sona erdi… Ardından ise Yalancı gibi iddialı bir kadro ve hikaye ile yola çıkan bir dizinin de reyting sorunu yaşadığını gördük.

Show TV’nin başlattığı yeni dönemde 23 Kasım Salı akşamı Yalancı dizisi de 10. bölümü ile birlikte final yapacak. Bu erken finallerin hepsinin de sebebi reytinglerin düşük olmasıydı.

Kanalın elinde sadece iki dizisi kaldı. Aziz ve Üç Kuruş iyi reytingler alarak yollarına devam ediyor. Bu iki diziye yeni yapımların da yakında eklenmesi bekleniyor.

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci hayranları ise Yalancı dizisini son kez izleyecek. Burçin Terzioğlu, yaptığı açıklamada dizinin final yapmasının nedeninin reytingler olduğunu açık bir şekilde ifade etti.