Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’da istisnasız herkesi ‘gıcık’ etmişti! Bu kez iddialı bir poje ile geliyor!

Menajerimi Ara’da istisnasız herkesi ‘gıcık’ etmişti! Bu kez iddialı bir poje ile geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi, ekranların renkli projelerinden biriydi. Dizide, bir ajanstaki menajerler ve ünlü isimler arasında yaşanan olaylar anlatılmaktaydı. Netflix’te yayınlanan ‘Call My Agent’ dizisinin uyarlaması olan Menajerimi Ara’da Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu rol alıyordu.

Star TV’de yayınlanan ve Temmuz ayında 45. bölümüyle final yapan dizide Barış Falay’ın hayat verdiği Kıraç’ın kızı Beren’e Yaprak Medine hayat veriyordu.

Menajerimi Ara'da istisnasız herkesi 'gıcık' etmişti! Bu kez iddialı bir poje ile geliyor! 8

Aslında Beren, Kıraç’ın öz kızı değildi. Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle kızıydı ve yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Beren ve Dicle arasında gergin anlar yaşanmış ve Beren, sonradan çıkıp gelen bu kıza her türlü çelmeyi takmıştı.

Yaprak Medine, Beren karakterini o kadar iyi oynadı ki bu karakteri izleyen herkes, Dicle’yi sarıp sarmalamak istedi adeta! Beren’in kötülüklerinden, art niyetli ve kıskanç tavırlarından, oynadığı oyunlardan izleyici ara sıra saçını başını yoldu adeta ekran başında.

Menajerimi Ara'da istisnasız herkesi 'gıcık' etmişti! Bu kez iddialı bir poje ile geliyor! 9

Genç oyuncu Yaprak Medine, ilk olarak reklamlarda oynadı, fotomodellik yaptı. Daha sonra Gazapizm grubunun Ölüler Dirilerden Çalacak isimli klipinde rol aldı.

2010 yılında Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde oynadıkları BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de oynayan Yaprak Medine, Menajerimi Ara’nın final yapmasından sonra Son Yaz dizisinin finale doğru son 5 bölümünde rol almıştı.

Yaprak Medine bu kez Atv’nin yeni ve iddialı yapımı Yalnız Kurt ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
İlk fragmanı yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde Türkiye’nin yakın geçmişinde yer alan kimi olayların da irdeleneceği, arka planda ülkeyi karıştırmak isteyen Golyat isimli gizli bir örgütün olduğu kaos ve yıkıcı planların yer alacağı bir hikaye bulunuyor.

Osman Sınav imzalı dizide Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Deniz Evin, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin gibi isimlerde rol almakta. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yaprak Medine dizide Mira karakterini oynayacak.