Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’yi saran yeni dizi heyecanı!

Show TV’yi saran yeni dizi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, bu sezon büyük beklentiler içinde olduğu Aziz dizisi ile ilk kez izleyicilerin karışısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolünde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı Aziz dizisi 5 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.

Dizinin ilk bölümü öncesinde hem kanal yetkilileri hem oyuncular hem de tüm teknik ekip heyecanla bekliyor… Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Kıbrıs Zafere Doğru ve Aşk Mantık İntikam gibi önemli yapımlarla mücadele edecek olan Aziz çok önem verilen bir proje.

Çekimleri Antakya’da devam eden dizide izleyiciler 1930’lı yılların Türkiye’sine gidecek. Murat Yıldırım’ın Aziz Payidar karakterini canlandıracağı dizide sadece bir adamın hayat ile mücadelesini ve aşkını değil, aynı zamanda Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılma sürecinin öncesindeki olayları da izleyebileceksiniz.

Show TV'yi saran yeni dizi heyecanı! 7

Murat Yıldırım, yaptığı açıklama hem heyecanlı olduğunu dile getirdi hem de Hatay’ın kurtuluşunun önemine işaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün son yıllarında sürekli Hatay’ı sorduğunu hatırlatan Murat Yıldırım, Aziz dizisinin bu noktada duygusal yönlerinin de olacağını ifade etti.

Aziz dizisi Show TV’nin bu sezon için hazırladığı en önemli yapımların başında geliyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü Üç Kuruş isimli yeni dizi de ekrana iyi başladı. Bakalım Show TV’nin bu sezonki en önemli dizilerinden Aziz nasıl reytingler elde edecek? İzleyip göreceğiz.