Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisinde Sevda Erginci rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor!

Elkızı dizisinde Sevda Erginci rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Elkızı dizisinin ilk iki bölümü geniş bir izleyici grubu tarafından beğeni topladı. Kardeşlerim ve Gönül Dağı gibi iki etkili dizinin yanında ayakta kalma mücadelesi veren Elkızı’nda yeni bölüm bir hayli heyecanlı geçecek.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi iyice derinleştikçe izleyici ilgisi de artmaya devam edecek gibi bir görüntü var. Elkızı reytinglerde ortalama oranlarda bulunuyor. Dizinin bir miktar daha reyting yükseltmesi gerekiyor ki sezon boyunca yoluna devam edebilsin.

Sadık bir izleyici kitlenin oluşmaya başladığını da sosyal medya yansımalarından görebilirsiniz. Elkızı dizisini çok beğendiklerini belirten izleyiciler binlerce paylaşım yapıyor ve diziyi öne çıkartmak için çaba harcıyor.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor! 7

Elkızı dizisinin iki bölümü olumlu bir hava oluşturdu. Üçüncü yeni bölümde ise bir çıkış beklentisi var. Özellikle Sevda Erginci’nin başarılı performansı hayranlarını diziye çekiyor. Ayrıca güçlü kadın görüntüsü de Ezo karakterinin sivrilmesini ve kadın izleyiciler tarafından merak edilmesini sağlıyor.

Ezo’nun sert tavırlarının yer aldığı 3. bölümden yeni fragman yayınlandı. Birçok dizi hayranı fragmana bakarak çok iyi sahnelerle dolu bir bölüm daha geldiğini belirten yorumlar paylaştı.

Sevda Erginci için hayranları, “Oynamıyor, rolünü yaşıyor” diye yorumlarda da bulunuyor. İşte Elkızı dizisinin 6 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 3. bölümünden 2. fragman: