Ana sayfa Sosyal Medya Simay Barlas’a bir şeyler olmuş, Aziz dizisinde bir harika!

Simay Barlas’a bir şeyler olmuş, Aziz dizisinde bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Simay Barlas için Aziz dizisinin çok önemli bir proje olacağı biliniyordu. Murat Yıldırım, sette bir süredir çalıştığı genç oyuncunun kendisini kanıtlayacağını ve çok iyi olduğunu ifade etmişti.

Show TV ekranında Aziz dizisi ilk bölümü ile başladı. Cuma akşamları artık izleyiciler için yeni bir alternatif oluştu. Antakya’da çekimleri devam eden Aziz dizisinin ilk bölümü büyük ilgi çekti.

1930’lu yıllarda geçen hikayede hem bir aşk öyküsü hem de Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesindeki süreci ve özgürlük mücadelesini izleyeceksiniz. Murat Yıldırım’ın partnerlerinden Simay Barlas da Efnan karakteri ile başrolde yer alıyor…

Geçen sezon Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalayan Simay Barlas’ın Efnan karakterine çok iyi oturduğu hemen fark edildi.

Dizi hayranları sosyal medyada genç oyuncuyu tebrik eden paylaşımlar yaptı. Efnan karakterinin hem hikayesi hem de Simay Barlas’ın başarılı performansı dikkatleri çekti.

Simay Barlas'a bir şeyler olmuş, Aziz dizisinde bir harika! 7

Role kendisini veren Simay Barlas için Aziz dizisi kariyerindeki en önemli projelerden birisi olacak. Kendisini çok geliştirdiğini sahnelere kattığı duygu ile kanıtlayan oyuncu, dizi öncesinde ön yargılı olanların da bu kaygılarının yersiz olduğunu kanıtlamış oldu.

Murat Yıldırım ile Simay Barlas uyumu da dizi hayranları tarafından çok başarılı bulundu.

Efnan bir köylü kızı ve hayatı Aziz Payidar ile karşılaşınca çok değişecek. Efnan’ın zorluklarla dolu geçen hayat hikayesi ilerleyen bölümlerde izleyicilerin daha çok ilgisini çekecektir.