Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ile Öykü Karayel, Kaderimin Oyunu dizisiyle yürek yakacak!

Akın Akınözü ile Öykü Karayel, Kaderimin Oyunu dizisiyle yürek yakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor… 3 sezon süren Hercai dizisinde Miran karakteri ile milyonların hayranlığını kazanan Akın Akınözü, yeni rolüyle geliyor… Kaderimin Oyunu isimli yeni Star TV dizisi büyük dikkat çekti.

Öykü Karayel ile Sarp Apak’ın da kadrosunda yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Amasya’dan görüntülerin de bulunduğu fragmanda Akın Akınözü’nü Miran’dan sonra yeni bir karakterde görmek birçok hayranı için yeni bir deneyim oldu.

Öykü Karayel ile Akın Akınözü’nün iyi bir dizi partneri olacağı da ilk görüntülerle hemen anlaşıldı. Dizi hayranları Kaderimin Oyunu isimli yapımı heyecanla beklemeye başladı.

Bu sezon diziler konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Star TV, son 1 yıl içinde tam 10 yapımın final yapması ile büyük sıkıntılar yaşadı… Kanalın yeni sezondaki iddialı projelerinden Benim Hayatım da düşük reytingler ile umut vermedi.

Star TV’nin bu sezon en çok güvendiği Sana Söz dizisinin de beklentilerin altında kalması, gözleri Kaderimin Oyunu isimli yeni diziye çevirdi.

blank

İlk fragmana yönelik çok olumlu yorumlar yapıldı. Dizi hayranları, Akın Akınözü’nün yine çok iyi bir oyunculuk ile gelmekte olduğu yorumlarını yaptı.

Öykü Karayel de uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yaparken, ikilinin başarılı uyumu da hemen dikkatleri çekti.

Öykü Karayel, 2019 yılında Muhteşem İkili isimli televizyon projesinden sonra bir süre dizilerde yer almadı. Oyuncu Bir Başkadır isimli Netflix dizisi dışında setlerden uzakta kalmıştı. Oyuncunun yeniden setlere dönüşü hayranlarını çok memnun etti.

Kaderimin Oyunu dizisi bir dram yapımı ve çok etkileyici bir hikaye ile yakında Star TV ekranında yerini alacak. Henüz dizinin yayın tarihi konusunda bir bilgi paylaşılmadı.İşte ilk fragman: