Ana sayfa Dizi Fragmanları Siyah Kalp dizisi 3. yeni bölümde ortalık karışacak, kıyamet kopacak!

Siyah Kalp dizisi 3. yeni bölümde ortalık karışacak, kıyamet kopacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’in merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Perşemmbe akşamları yayınlanan dizi ilk 2 bölümü ile büyük dikkat çekti ve reytingleri de iyi geliyor.

Yayınlanan tanıtımda Nuh, Sumru’dan intikam almak için konağa girmeye hazırlanırken; Nihayet, Sumru’nun bir şey gizlediğini anlıyor. Sumru gitgide köşeye sıkışırken, Nuh ve Melek’in herkesin ortasında gerçekleri açıklayacağını söylemesi bölüme dair merak dozunu artırıyor.

Samet’in oğlu Cihan’a, “Sevilay mı ailen mi?” diye sorması akılları karıştırırken, Nuh’un Sumru’ya “Vaktin doldu. Bu yelkovan bu akrep on ikiyi vurdu mu ortalık karışır kıyamet kopar!” demesi tanıtıma damga vuruyor.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!