Ana sayfa Dizi Fragmanları Siyah Kalp dizisinin 6. yeni bölümünde Sevilay’ın kararı Hikmet’i çileden çıkartacak!

Siyah Kalp dizisinin 6. yeni bölümünde Sevilay’ın kararı Hikmet’i çileden çıkartacak!

tarafından ker_def

Siyah Kalp dizisinin ilk 5 bölümü izleyicilerle buluştu. Yeni sezonun önemli işlerinden birisi olduğu iyi reytingler alması ve sosyal medyada çok dikkat çekmesi ile kendini gösteriyor.

Siyah Kalp dizisi ile birlikte Ece Uslu’nun yeniden setlere dönmüş olması da hayranlarını memnun eden bir başka gelişme oldu.

Merakla beklenen dizinin ekrana gelen beşinci bölümünün hemen ardından altıncı bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Sevilay’ın nikahı bozması Hikmet’i çileden çıkartırken Cihan da kendisiyle uğraşan Bünyamin’e gerçek patronun kim olduğunu hatırlatıyor.

Tahsin’in, Şansalan Konağı’nda gözükmesi dikkat çekiyor. Sevilay’ın Nuh ile kaçtığını öğrenen Hikmet, Nuh’u öldürmekle tehdit ederek Sevilay’ı korkutuyor. Samet’in, aklı Melek’te olan Cihan’a “Hayır dersen beni öldürmüş olursun!” sözleri dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Show TV’de!